Kaymakam Aylin Kırcı Duman Açıklama Yaptı

Avanos kaymakamlığı görevinden Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine atanan Aylin Kırcı Duman'a veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Duman için Avanos Kavi Kafede gerçekleştirilen veda yemeğine, Avanos Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Nevşehir Müze Müdürü Murat Gülyaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Kocamanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Alkan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tutal, Mahmat Belediye Başkanı Faruk Ceyhan, Topaklı Belediye Başkanı Süllü Solmaz, Kızılırmak Polis Karakolu Amiri Ülkü Seğmen, İl Genel Meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile kaymakamlık çalışanları katıldı.

Programda veda konuşması yapan Duman, programa katılan herkesi tek tek isimlerini söyleyip teşekkür ederek, Avanos'ta yaptığı çalışmalardan dolayı huzurlu bir şekilde ayrıldığını söyledi.

Avanos'ta birçok kurum ile uyum içinde çalışarak projeler geliştirdiklerini ve pek çok konuda da dik durduklarını belirten Duman, ''Avanos'ta çok güzel bir çalışma ortamı buldum. Burada elimizden geldiğince ilçeye faydalı projeler geliştirim ilçe halkına katkı sağlamaya çalıştım. Bu çalışmalarımda bana yardımcı olan bütün kurum çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Avanos'tan iyi ve kötü hatıralarla ayrılıyorum gönlüm rahat. Böyle bir programın düzenlenmesinden çok mutlu oldum hepiniz hakkınızı helal edin'' dedi.

Program sonunda kurumların temsilcileri Duman'a, Avanos işi seramikten yapılan hediyeleri takdim ettiler.

Muhabir: Murat Asil

Yayıncı: Yücel Velioğlu
Kaynak: AA