Aziziye'de İlaçlama Çalışmaları

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçede park, bahçe, cadde ve sokaklarda haşerelere karşı etkin bir biçimde ilaçlama yaptıklarını bildirdi.

Cengiz, yaptığı açıklamada, çevre temizliğine önem verdiklerini belirterek, vatandaşlara daha sağlıklı ve daha yaşanılabilir bir çevre sunmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

Havaların ısınmasıyla birlikte uçan ve yürüyen haşerelerin çevreye zarar verdiklerini gözlemlediklerini dile getiren Cengiz, ''Bu sorunu çözmek için ilçemizde etkin bir ilaçlama çalışması başlattık. İlçemizde tüm park, bahçe, cadde, sokak ve yeşil alanlar etkin bir biçimde ilaçlanıyor. Bu çalışmayla biz her türlü tedbiri almış bulunuyoruz. Hemşehrilerimiz park ve bahçelerde gönül rahatlığıyla oturabilirler'' dedi.

Vatandaşların vakit geçirmek için ilgi gösterdiği alanları Dünya Sağlık Örgütü'nün öngördüğü ilaçlarla ve profesyonel bir ekiple ilaçladıklarını anlatan Cengiz, ''İlçemizde başlattığımız temizlik kampanyasının en önemli ayaklarından birini de bu çalışmamız oluşturuyordu. Halkımızın hassasiyetini de göz önünde bulundurarak, yeşil bir ilçe, sağlıklı ve huzurlu bir çevre için çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Yayıncı: Muharrem Aksakallı
Kaynak: AA