Bbp Lideri Destici'den, Gaziantep'teki Terör Saldırısıyla İlgili Açıklama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Gaziantep'te 8 kişinin ölümü ve 61 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısıyla ilgili olarak, "Büyük Türk Milleti ve tabanımız asla kışkırtmalara ve provakasyonlara alet olmamalı ve bir oyuna gelmemelidir.

Çünkü açıkça yapılmak istenen, milleti birbirine düşürecek bir süreci başlatmaktır ' dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Gaziantep'te Şehitkamil İlçesinde meydana gelen bombalı saldırıda şehit olan 8 vatandaşımızla ilgili olarak bir açıklamada bulundu.

Destici yaptığı açıklamada; Gaziantep'in Şehit Kamil ilçesinde bölgenin en işlek caddelerinden biri olan polis merkezinin yakınlarında bomba yüklü bir aracın infilak ettirilmesi sonucu vefat eden vatandaşların şehit mesabesinde olduğunu bildirerek, ''Vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet ailelerine, Müslüman Türk Milletine başsağlığı ve yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum'' dedi.

Destici, açıklamasında şunlara yer verdi: ''Artık oyun oynamanın vakti geçti. Polis merkezine kadar sokularak bombayı infilak ettiren PKK illetine karşı milleti oyalamaktan vazgeçilsin. Sayın Başbakanı ve hükümeti gereğini yapmaya davet ediyorum. İdam cezası geri getirilmeli ve teröristlerle sarmaş dolaş olan, millete ve devlete karşı pervasızca ağzına gelen her şeyi söyleyen, açıkça savaş açan, tehdit eden aslında PKK'lı olup TBMM'de PKK'nın sözcülüğünü yapan sözde milletvekillerinin dokunulmazlıkları acilen kaldırılıp hukuki süreç başlatılmalıdır.

Bunlar, milletin canına, milli servetine, askerine ve polisine kast eden ateist, marksist, Maoist, zerdüşt anlayışa sahip küresel emperyalist güçlerin maşası ve işbirlikçileridir. Bunlar asla müslüman kürt kardeşlerimizin temsilcisi değildirler ve olamazlarda. Bunlara karşı derhal topyekün bir mücadele başlatılmalı ve bu beladan artık milletimiz kurtarılmalıdır. Devleti yönetenler, hükümet edenler terörü yok edecek topyekün bir mücadele süreci başlatmazlarsa bu vebale ortaktırlar. Millette zaten oluşmuş 'terörle yeterince gerektiği gibi mücadele edilmiyor' gibi bir kanaat var.

Neyi bekliyorsunuz,milletin ihkak-ı hak yapmasını mı?, milletin birbirini kırmasını mı bekliyorsunuz?. Milletin birbirine girmesini mi bekliyorsunuz?. bin 200 yıllık kardeşliğin yok edilmesini mi bekliyorsunuz?. Milleti parçalayacak vatanı bölecek sürecin tamamlanmasını mı bekliyorsunuz. Artık aklınıza başınıza alın millet sözün bittiği yerdedir.PKK'yı onun siyasi sözcülerini medyada kalemşörlerini lanetliyor büyük Türk Milletine sabr-ı cemil tavsiye ediyorum. Büyük Türk Milleti ve tabanımız asla kışkırtmalara ve provakasyonlara alet olmamalı ve bir oyuna gelmemelidir. Çünkü açıkça yapılmak istenen, milleti birbirine düşürecek bir süreci başlatmaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) acilen toplanıp, PKK'lı olan PKK'nın mecliste sözcülüğünü yapan sözde milletvekillerinin dokunulmazlığını derhal kaldırsın ve hukuki süreç başlatılsın. Ve toplanan meclis, güvenlik güçlerimizi şehit eden ülkenin her tarafında bombalar patlatarak vatandaşlarımızın canına kast edenler için idam cezasını derhal geri getirsin.''
Kaynak: İHA