AK Parti Nizip Teşkilatı Bayramlaştı

AK Parti Nizip Teşkilatı, bayramlaştı.

Belediye Nikah ve Konferans Salonu'nda düzenlenen programa katılan AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı ve Ali Şahin, partililerin bayramını kutladı.

Milletvekili Sarı, bayramların kırgınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günler olduğunu belirterek, ''Bir ay süren bu manevi atmosferin ardından Ramazan Bayramı'na ulaştık. Sevgi, umut, kardeşlik, dostluk, mutluluk ve kederlerin paylaşıldığı, bu bayrama kavuşmanın huzur, coşku ve sevincini yaşamaktayız'' dedi.

''Bereket ve rahmet ayı ramazan''ı uğurlarken ''sevginin ve hoşgörünün simgesi olan Ramazan Bayramı''nın coşkusunu yaşadıklarını kaydeden Milletvekili Ali Şahin ise paylaşma ve dayanışma ruhunun en çok bayram günlerinde yaşatılması gerektiğini ifade etti.

Bayramlaşma programına Nizip Belediye Başkan Vekili Hüseyin Özkaya, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Uzunaslan, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

-NTO'da bayramlaşma töreni

Nizip Ticaret Odası'nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Nizip Ticaret Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma programına, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Bekir Karabacak ve Ali Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri, oda üyeleri, Nizipli sanayici ve iş adamları katıldı.

Katılımcıların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Karabacak, ''Ulusça, milletçe idrak ettiğimiz mübarek Ramazan Bayramı'nın, İslam alemi başta olmak üzere tüm dünya ülkelerine barış ve huzur getirmesini diliyorum'' dedi.

Muhabir: İrfan Aydoğdu / Orhan Çiçek

Yayıncı: Sevil Çelik
Kaynak: AA