Melih Gökçek, Başkanlık Makamında İlk Nikahını Kıydı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediye başkanlığı görevi süresince Başkanlık makamında ilk nikahını en genç Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Alper Küçük ve Nermin Nihan Çobaner çifti için kıydı.

Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'ndeki başkanlık makamında ilk kez bir nikah kıydı. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin en genç üyesi olan Alper Küçük ile Nermin Nihan Çobaner, Gökçek'in makamında dünyaevine girdi. Nikah töreninin şahitleri ise Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Ayhan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fevzi Yılmaz, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, işadamı Bülent Alan ve Tahir Kahyaoğlu oldu.

Nikah töreninde genç çiftin ve şahitlerin ‘evet’ cevaplarının ardından Melih Gökçek, “Ben de sizi karı koca ilan ettim, hayırlı uğurlu olsun” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: "Başbakanımızın da hep söylediği gibi Allah size en az 3 tane evlat nasip eylesin. Bir yastıkta kocayın inşallah. Evlilik cüzdanını biliyorsunuz ki gelinler daha iyi saklıyor. O yüzden ben de bu cüzdanı gelinimize teslim ediyorum.” Başkan Gökçek, nikah töreninden sonra Alper ve Nermin Nihan Küçük çifti ve aileleriyle birlikte fotoğraf çektirdi
Kaynak: İHA