Tredaş Elektrik Tellerini Yer Altına Alıyor

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.(TREDAŞ) başlattığı çalışma ile Çetin Emeç Bulvarının devamı olarak açılan yolda aydınlatmalarla ilgili olarak çalışma başlattı. Refüjde yer altına alınacak olan elektrik tellerinin ardından yol aydınlatmalarının tamamlanacağı kaydedildi. TREDAŞ Çorlu'da elektrik şebekesi alt ve üst yapı çalışmalarına başladı.

Tredaş Elektrik Tellerini Yer Altına Alıyor
Çorlu Belediyesi ekiplerince Çetin Emeç Bulvarı'nın devamı olarak açılan ve Omurtak Caddesi'nden Sokullu Mehmet Paşa Caddesine bağlantıyı sağlayan Çetin Emeç Bulvarı'nın devamı olarak yapılan bir bölümü geçtiğimiz günlerde yine Çorlu Belediyesi ekiplerince asfaltlanan yolda elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışma başlatıldı.

Yüklenici firma İçtaş İnşaat ve alt yüklenici HK Enerji firmalarınca başlatılan çalışmalar kapsamında Çetin Emeç Bulvarının devamı olan bölümde elektrik tellerinin yer altına alınması için çalışmalar başlatıldı. Elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından Çetin Emeç Bulvarında oluşturulacak olan orta kaldırıma yol aydınlatmalarının monte edileceği ve kullanımı her geçen gün artan yolda aydınlatma eksiğinin giderileceği belirtildi.

“BÜLENT ECEVİT BULVARI DA AYDINLATILSIN”

Çorlu'da yoğun olarak kullanılmaya başlayan Bülent Ecevit Bulvarında da aydınlatma problemi olduğunu belirten vatandaşlar ise, benzer çalışmanın Bülent Ecevit Bulvarında da yapılması gerektiğini dile getirdiler. Tekirdağ yolu Çorlu Park Evleri Mevkiinden Bülent Ecevit Bulvarına dönüş yapıldığında birkaç metre aydınlatma olduğunu sonrasında ise hiçbir aydınlatma bulunmadığını dile getiren vatandaşlar: “Yol günün her saati yoğun bir şekilde kullanılıyor. Ayrıca bölgede yapılaşma arttı. Oluşan yerleşim yerlerinde ikamet edenler için sabah erken saatte işe gidenler ve gece geç saatlerde dönenler yolun karanlık oluşu nedeniyle tehlikeyle karşı karşıya kalıyorlar. Bu sebeple Bülent Ecevit Bulvarının da bir an evvel aydınlatılmasını istiyoruz Bir dönem burada çalışmalar başlamıştı ancak daha sonra yarım bırakıldı” dediler .
Kaynak: İHA