Burdur Vali Yardımcısı Özgödek Açıklaması

Burdur Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, ''Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

Vali Yardımcısı Özgödek, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Ramazan Bayramı'nın, sabretmeyi, bağışlamayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiği gibi kimsesizin, yoksulun, yetimin, hastanın ve her türlü ilgi ve yardıma muhtaç olanların da hatırlanmasına vesile olan bir ay olduğunu belirtti.

Toplum olarak büyük önem verilen birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı dini ve milli bayramların sosyal hayatın simgesi olan önemli günler olduğunu kaydeden Özgödek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bayramda da, vatandaşlarımızdan bayramın anlamına uygun olarak önce kendi aile büyüklerini, akraba, dost ve komşularını, ayrıca hastanelerde, huzur evlerinde, yetiştirme yurtlarında hayatlarını geçirmek zorunda kalanları da hatırlayarak bayramlaşmanın en güzel örneklerini vermelerini istirham ediyorum''

Özgödek, mesajına şöyle devam etti:

''Türk milleti ve Burdur olarak geleceğe ve tüm dünyaya karşı sorumluluklarımızın hep farkında olarak yaşayacağımıza ve bunu her zaman en üst düzeyde yerine getireceğimize olan inancım tamdır. Bu duygu ve inanç içinde bu müstesna günün birlik ve beraberliğe vesile olması temenni ediyorum. Burdurlular'ın Ramazan Bayramı'nı yürekten kutlar, bayramın Türkiye'ye ve bütün insanlığa barış, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum.''

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA