Agiad İftarında Başkan Gülcan'dan 'kenetlenme' Mesajı

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Tamer Gülcan, sivil toplum kuruluşlarıyla kenetlenecek bir çalışma dönemine gireceklerini söyledi.

Agiad İftarında Başkan Gülcan'dan 'kenetlenme' Mesajı
AGİAD tarafından Hiltonsa’da düzenlenen iftar programında konuşan AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, kent iş dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşlarında gerçekleşen yönetim değişikliklerinin taze kan anlamına geldiğini bu durumun yeni döneme çok farklı yansıyacağını belirtti.

Gülcan, Adana’nın Ankara’da da temsil edileceği bir genel sekreterlik kurumunu faaliyete geçirmek istediklerini ifade ederek , “Başkentte Adana’ya yönelik projeleri takip edecek, lobimizi güçlendirecek yapıyı önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz. Seyhan baraj gölünün daha etkin kullanımına yönelik proje çalışmamızdan, Adana’yı yerli yabancı yatırımcıya anlatacak tanıtım atağı faaliyetlerimize başladık. Bütün bunları yaparken diğer STK’larla iş birliği yapacağız. Bu yönde STK başkanlarımızın bize tam destek verdiğini öğrenmek en büyük mutluluğumuz oldu” diye konuştu.

İftar programına, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Çukurova Genç İşadamları Derneği (ÇUGİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Elif Doğan Türkmen, Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) Başkanı Seyfettin Alpat’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşu yöneticileri de katıldı.

Kaynak: İHA