40 Hafıza Bayramlık Giysi Hediye Edildi

AK Parti Şanlıurfa Merkez ilçe yönetimi üyeleri, 40 hafıza bayramlık giysi hediye etti.

AK Parti Merkez ilçe yönetimi, Şanlıurfa İl Müftülüğü Bölge Yatılı Kur'an Kursu'nda eğitim gören 40 hafıza iftar yemeği verdi. İftar yemeğine; AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Zahit, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Merkez ilçe teşkilat başkanı Mustafa Ağar, Halkla İlişkiler Başkanı Feridun Ekemen, yönetim kurulu üyeleri, Bölge Yatılı Kur'an Kursu yöneticisi Ahmet Şemsettin Kahvecibaşı, Kur'an kursu öğretmenleri ve çok sayıda hafız katıldı

İftar yemeğinde konuşan Mustafa Yavuz yaptığı açıklamasında, "Bizler her gün gerek Valiliğin düzenlemiş olduğu 30 gün 30 iftar programıyla, gerekse halkımızın arasında partimiz ve arkadaşlarımızla birlikte iftar açıyoruz. Bugün de İl Müftülüğü Bölge Yatılı Kur'an Kursu'nda başkanımızla birlikte iftarımızı açtık. Dolayısıyla sofralarımızı paylaşarak, zenginlik ve lüksün içerisinde bulunmaktansa, halkımızın içerisindeki zengin gönüllüleriyle bir arada bulunmanın daha mantıklı, daha makbul olacağını düşünüyorum. Bu iftar yemeğini düzenleyen başta hocamız olmak üzere iftar veren herkese teşekkür ediyorum. Hafız arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla birlikte burada lezzetli bir sofrada buluştuk. Önümüz bayram, şimdiden Şanlıurfa halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, herkese hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Daha sonra Merkez ilçe yönetimi, Mustafa Yavuz, Ahmet Şemsettin Kahvecibaşı, beraberindeki heyetle birlikte 40 hafıza bayramlık giysilerini hediye ettiler .
Kaynak: İHA