Triatlon Şampiyonası 8-9 Eylül'de Elazığ‘da Başlıyor

Balkan Triatlon Şampiyonası'nın Elazığ Valiliği ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliği ile 8-9 Eylül 2012 tarihlerinde Sivrice Hazar Gölü'nde yapılacağı öğrenildi.

Triatlon Şampiyonası 8-9 Eylül'de Elazığ‘da Başlıyor
Elazığ Valiliği'nde bir araya gelen organizasyon komitesi şampiyona hakkında değerlendirme yaptı ve iş programlarını ele aldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Ercan Çiçek ile organizasyon komitesi üyeleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Doç. Dr. Bilal Çoban, Yard. Doç Dr. Cemal Gündoğdu, Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Acar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, spor uzmanı Bülent Tekateş, Burak Evliyaoğlu katıldı.

Şampiyona hakkında bir değerlendirmede bulunan Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, Balkan Triatlon Şampiyonası'nın ilk defa Türkiye'de yapılacağını ve buna da Elazığ’ın ev sahipliği yapmasının önemli olduğunu söyledi.

Bu tarz sportif etkinliklerin Elazığ’ın spor alanın da var olan değerlerinin öne çıkarılması ve duyurulması açısından Son derece önemli olduğunu ifade eden Çiçek, etkinliğin valiliğin öncülüğünde ilgili bütün kurum ve kuruluşların katkısı ile gerçekleştirileceğini, etkinliğe bütün Elazığ halkını şimdiden davet ettiklerini de sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA