Vali Sodan’dan Başkan Büyükaslan’a Veda Ziyareti

Merkez valiliği görevine atanan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Sodan’dan Başkan Büyükaslan’a Veda Ziyareti
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret esnasında; Belediye Başkan yardımcıları Hacı Yusuf Bilgin ve Mehmet Durmuş, Başkan Danışmanı Emin Yağımlı ve birim müdürleri de hazır bulundu. Tayini Ankara’ya çıktığı için veda turlarına başladığını, bu nedenle belediyeyi ziyaret ettiğini söyleyen Vali Ramazan Sodan, "4 yıla aşkın bir zamandır Adıyaman’da görev yaptım. Bu süre içerisinde tüm kamu kuruluşlarımızla huzur içerisinde birlikte çalıştık. Kurumlarla vedalaşmaya başladım. Bugün Belediye Başkanımıza ve belediye başkanlarımıza veda etmeye geldim. Kendilerine teşekkür ediyorum. Huzur içerisinde 4 yıl beraber çalıştık. Belediye olarak her alanda bize destek oldular. Hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyorum" dedi.

Ziyaretle ilgili duygularını paylaşan Başkan Necip Büyükaslan, "Sayın Valimizle birlikte Adıyaman’a hizmet ettik. Valimiz bize hem valilik yaptı, hem de ağabeylik. En zor dönemimizde yanına koştuk, sıkıntı ve sorunlarımızı söyledik. Hiçbir şeye olumsuz bakmadı. Her şeye iyi niyetle baktı. Hep olduğu gibi görünen büyük bir devlet adamıydı. Kendisine doyamadık. Gidişine de çok üzülüyoruz. Fakat bir yandan da seviniyoruz, böyle değerli bir büyüğümüzü kazandığımız için" diye konuştu

Ankara’da olduğu müddetçe Sodan'ı yalnız bırakmayacaklarını belirten Büyükaslan, "Sürekli yanına gideceğiz. Bizi Ankara’da temsil edeceğine inanıyoruz. Hakkını helal etmesini diliyoruz. Kentim ve şehrim adına şükranlarımı sunuyorum. Allah nasip ederse perşembe günü Valimize bir iftar yemeği vermeyi düşünüyoruz. Kendisi bayramın ikinci günü Ankara’da olacak. Bu gidişini ayrılık olarak kabul etmiyoruz. Allah yolunu açık etsin" ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA