Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nden Kadir Gecesi Özel Programı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen Kadir Gecesi özel programı büyük ilgi gördü.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nden Kadir Gecesi Özel Programı
Erzurumlu ilahi ve kaside sanatçıları Sedat Uçan, Celaleddin Ada ile Fatih Soylu’nun sahne aldığı programda, Hafız Abdulkerim Kavaz ise, misafirlere adeta Kur’an-ı Kerim ziyafeti çekti. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde “Kadir Gecesi” özel programı düzenlendi.

Erzurumlu ilahi sanatçıları Sedat Uçan, Celaleddin Ada ve Fatih Soylu, seslendirdikleri birbirinden güzel kasidelerle Erzurumlulara unutulmaz bir gece yaşattılar. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Deniz Köken, daire başkanları ve davetlilerin katıldığı özel programda, Kadir Gecesi’nin anlam ve önemine vurgu yapıldı. Erzurumlu Hafız Abdulkerim Kavaz’ın Kur’an tilaveti, programı izleyen Erzurumluları mest ederken, sunucu Abdullah Çelik de, okuduğu şiirlerle geceye ayrı bir renk kattı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nin adeta tıklım-tıklım dolduğu gecenin sonunda ilahi sanatçılarına Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Kadir Gecesi’ne özel olarak organize edilen programa gösterilen ilginin mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Kadir Gecesi’nin taşıdığı önem ve yüklendiği anlamı hepimiz biliyoruz. Allah bu mübarek geceyi, İslam alemi için hayırlı gelişmelere vesile kılar inşallah” ifadelerini kullandı.

İlahi sanatçıları Sedat Uçan, Celaleddin Ada ve Fatih Soylu da, Ramazan ayının dolu dolu geçirildiği Erzurum’da, sevilen ilahi ve kasideleri seslendirmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Vatandaşlar da, organize edilen programdan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA