Gamze Bulut, Özhaseki'yi Ziyaret Etti
2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Kadınlar 1500 metre finalinde gümüş madalya kazanarak Türkiye'yi gururlandıran Milli Atlet Gamze Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Türkiye'nin önceki yıllara oranla atletizm gibi spor dallarında önemli başarılar elde etmeye başladığını kaydeden Özhaseki, Gamze gibi başarılı sporcuların Türk halkına atletizmi sevdirdiğini söyledi.
“BAŞARIMDA ERCİYES 'İN KATKISI BÜYÜK”
Olimpiyat Oyunları'na Kayseri'de ve Erciyes Dağı'nda hazırlanan Milli Atlet Gamze Bulut ise, başarısında Erciyes'in faydasının büyük olduğunu ifade ederek, 'Olimpiyatlara genellikle hep Kayseri'de hazırlandık. Hazırlık aşamamızda Erciyes'in faydasını çok gördük. Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Spor Kompleksi'nde yaptırdığı tartan pistte antrenmanlarımızı yaptık. Çok sıkı ve disiplinli çalıştık.'diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen ise Olimpiyat Yarışları'nda kadınlar 1500 metre finalinde altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin de dahil olmak üzere 8 milli sporcunun olimpiyatlara Kayseri'de hazırlandıklarını söyledi.
Ziyarettin sonunda Özhaseki, Milli Atlet Gamze Bulut'a gösterdiği başarıdan dolayı bir Cumhuriyet altını ve eşofman takımı armağan etti .
