Chp'liler, İftarı Vatandaşlarla Yaptılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Teşkilatı yöneticileri, iftarı vatandaşlarla yaptılar.

Chp'liler, İftarı Vatandaşlarla Yaptılar
Eyüpsultan Mahallesi'nde yaşayan Güler ailesi ve komşularına iftarda misafir olan CHP'liler, oruçlarını vatandaşlarla birlikte açtılar. İftarın ardından CHP Gaziantep İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ ve partililer, aileye gıda yardımında da bulundular.

İftara CHP İl Başkanı Gökdağ’ın yanı sıra, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Atar ile il ve ilçe yöneticileri de katıldı.

Dar gelirli ve geçim sıkıntısı çeken Güler ailesi, misafirlerini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Beraber açılan orucun ardından yöneticiler ailenin sıkıntılarını dinlediler ve çözüm üreteceklerini söylediler. CHP, geçimini zorlukla sağlayan aileye gıda yardımında da bulundu. Ev sahibi ve ailenin reisi İsmet Güler, tüm aramalarına rağmen sosyal güvenceli bir iş bulamadığından yakınarak, çocuklarının hepsini okutmak istediğini, bunun için de çok çalışmak zorunda olduğunu belirtti.

Gökdağ, Güler ailesiyle yakından ilgilenirken, çocukların eğitim durumları hakkında bilgi aldı. Yaşam şartlarının gün geçtikçe zorlaştığını, Türkiye’de açlık sınırının altında yaşayan çok büyük bir kesimin olduğunu belirten Gökdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye’yi güllük gülistanlık gösterenler, gelsinler de bu ailelerin nasıl yaşam mücadelesi verdiklerini bir görsünler. Üç çocuk yapın, beş çocuk yapın demeyle olmuyor bu işler. Senaryosu önceden yazılmış ziyaretleri bıraksınlar, yüzlerini halka dönsünler. Yurttaşlarımızın işe ve aşa ihtiyacı var." Mehmet Atar da, belediye hizmetlerinden şikayetin, CHP’li belediyelerle sona ereceğini dile getirdi .
Kaynak: İHA