Chp Milletvekilinin Pkk Tarafından Kaçırılması

CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün kaçırılmasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

CHP İl Başkanı Ahmet Göktaş, terör örgütü PKK’nın Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü bozmak için gerçekleştirdiği eylemlere bir yenisini daha ekleyerek CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ü kaçırdığını söyledi.

Göktaş “Hepinizin bildiği üzere Pazar günü akşam saatlerinde Tunceli milletvekilimiz Hüseyin Aygün PKK tarafından kaçırıldı. Tüm Türkiye’nin de şahit olduğu gibi terör kimseyi ayırt etmeden insanlara zarar vermeye devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti terör ile mücadele de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla devam etmesi gerekiyor. Üniter bir devlet yapımıza yönelik bu PKK terörüne karşın tavizsiz bir şekilde mücadeleye devam etmemiz gerekmektedir. CHP İl Başkanlığı olarak terörü lanetliyoruz." dedi.

CHP İl Başkanı Ahmet Göktaş ayrıca Ak Parti Milletvekilleri Şamil Tayyar ve Hacı Bayram Türkoğlu’nun Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün PKK tarafından kaçırılması ile ilgili sosyal medyada yaptıkları açıklamalardan da büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, “Bazı AK Parti milletvekilleri bu olayı hafif görüyorlar, yakışıksız tutum sergiliyorlar. Bu yüzden bu milletvekillerini şiddetle kızıyoruz.” diye konuştu

Kaynak: İHA