Kontrol Altına Alınan Yangında, Fabrikada Büyük Çaplı Hasar Oluştu

İnegöl'de, orman ürünleri fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi'nde Vehbi Şimşek'e ait orman ürünleri fabrikasının sandalye imalathane bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangında, fabrikada büyük çaplı maddi hasar oluştu.

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, yine üzücü bir yangını İnegöl sanayi bölgesinde hep beraber yaşadıklarını belirterek, yangına ihbarla birlikte hemen müdahale edildiğini söyledi.

Yangının sandalyelerin boyanması, döşenmesiyle ilgili malzemelerin yoğun olduğu bir bölümde başladığını belirten Şen, ''Hem boya hem sünger ve buna benzer döşeme malzemeleri hem de sandalyenin yanıcı olması, yangının çok hızlı ve büyük bir hale gelmesine sebep oldu'' diye konuştu.

Yangının kontrol altına alındığını bildiren Şen, üçüncü katın tamamen yandığını ve hiçbir ürünün kurtarılamadığını bildirdi.

Herhangi bir can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu kaydeden Şen, ''Bunun yanında fabrikanın yanında büyük fabrikalar var. Sevindiren bir diğer yanı yangının bu fabrikalara da yayılmamış olması. Zarar ziyan tespiti bundan sonraki çalışmalarda ortaya çıkacak. Yine yangının nereden çıktığı, nasıl çıktığı konusunda da hiçbir bilgimiz yok. Gerçekten büyük bir yangın'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Şaban Kılıçcı

Yayıncı: Doğan Sarıtaş
Kaynak: AA