Bonomo’da Şeker Değil Aksiyete Bozukluğu Var

Can Bonomo’nun şeker hastası değil,endişe zamanlarında ortaya çıkan aksiyete bozukluğu olduğu öğrenildi.

Can Bonomo ekibinden bir arkadaşının şeker komasına girmesi sonucunda İzmir’de konser öncesi arkadaşıyla birlikte özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Can Bonomo’nun yaklaşık 3 saat aksiyete bozukluğu sebebiyle hastanede tedavi altına alındığını söyleyen Sisus Hastanesi Başhekimi Erkan Sevinç yaptığı açıklamada, “Ekibinden bir arkadaşı şeker rahatsızlığı sebebiyle hastanemize geldi.Can Bonomo’da arkadaşının kötü durumdan etkilendiği için fenalaşmış.Kendisinde tehlikeli bir duruma karşı,endişe durumlarında baş gösteren bir rahatsızlık olan aksiyete bozukluğu var. Bu sebeple kendisinin de kan şekeri düşmüş ama kendisinde herhangi bir şeker rahatsızlığı yok.Arkadaşı ile birlikte tedavi olduktan sonra hastaneden ayrıldılar” dedi.

Olayın duyulmaması için özel çaba harcayan Can Bonomo, twitter’dan rahatsızlığı ile ilgili çıkan haberlere ağır sözlerle cevap vermişti: “Bu konulara girmeyelim. Yalan haber, dün konser vardı. Çok da güzel geçti. Her okuduğunuza inanmayın. Soğuk taşa oturmayın. Hakikaten şeker hastası olsam, arkamdan sarhoş yazacaksınız yani. Biz sanat yapıyoruz. Siz mal gibi helal…” Doktor Erkan Sevinç’in şeker koması değil sadece aksiyete bozukluğu sebebi ile hastanede kaldığını açıkladığı Can Bonomo, Çeşme Alaçatı’da tatiline devam ediyor.

Öte yandan, bir Amerikan kanalı PBS'de yayınlanacak bir belgesel için Alaçatı'da çekimde olan Can Bonomo konuyla ilgili açıklama yapmak istemediği menajeri Ece Çelebioğlu tarafından ifade edildi .
Kaynak: İHA