Yaz Tatilindeki Öğrencilere Dil Kursu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve Elbim Dil Kursları işbirliğiyle yaz tatilini boş geçiren öğrencilere yönelik dil kursu başlatıldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Özel Elbim Dil Kursları işbirliğiyle 30 tane 8'inci sınıf öğrencisine 6 haftalık süreyle "Geleceğimiz gençler projesi" kapsamında İngilizce dil kursu verilecek. Kurs sayesinde çocukların okulların kapanmasıyla sokaklarda çeşitli suç odaklarının hedefi haline gelme ihtimali ortadan kalkacak.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, projeyle çocukların boş zamanlarını değerlendirerek eğitimlerine katkıda bulunmak, yeni bir dil öğrenmelerine ve derslerinde başarılı olmalarına katkı sağlamak ve tatil dönemlerinde suça karışmalarının veya suç mağduru olmalarının engellenmesinin amaçlandığı belirtilerek, "Projeyle ayrıca polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, devlete ve polise olan güven ve sevginin artırılması hedeflendi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak tüm birimlerimizle birlikte ilimizdeki gençlerimizin suça karışmalarını önlemek amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalar devam edecektir" denildi .
Kaynak: İHA