Vali Ramazan Sodan, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, şehit aileleri ve gazilerle TPAO Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde verdiği iftarda bir araya geldi.

Adıyaman merkez ve ilçeler ile köylerden tüm şehit ve gazi ailelerinin davet edildiği iftar yemeğine yoğun bir katılım oldu.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ın himayesinde TPAO Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine Vali Sodan'ın eşi Ayşe Işıl Sodan, AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Avukat Ahmet Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın ve eşi, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve eşi, Vali Yardımcıları Yakup Güney, Murat Süzen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Recai Gedik, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Hacı Erdengi ile şehit aileleri, gaziler ve çocukları katıldı.

TPAO tarafından tahsis edilen araçlarla ikamet etikleri yerleşim yerlerinden ve evlerinden alınarak, TPAO Bölge Müdürlüğünde verilen iftar programına getirilen şehit aileleri ve gaziler, böyle anlamlı bir günde tüm şehit aileleri ve gazilerin bir araya getirilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Şehit aileleri ve gazilere verilen yemekte iftarın maneviyatına uygun olarak, her masaya bir protokol mensubu oturarak, şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek, varsa onların sıkıntılarını dinleyip tek tek not aldılar.

İftarda konuşan TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir, TPAO'nun her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını belirterek, TPAO olarak şehit aileleri ve gazilerimizin sorunlarının çözümü noktasında her zaman katkı sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

Şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya gelmenin memnuniyetini yaşadığını belirten Vali Ramazan Sodan, ''iftar yemeğimize katılan bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum. Şehitlerimiz ve gazilerimiz her zaman milletimizin gönlünde ve kalbindedir. Şehitlerimiz mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşmışlardır. Onlar cennetin en yüce makamlarında olacaklardır. Vatan toprakları için hiç çekinmeden canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükran, rahmet ve minnetle anıyorum''dedi.

İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü'nün yapmış olduğu duayla sona eren iftar yemeği sonrasında Vali Ramazan Sodan şehit ve gazi ailelerini uğurladı. İftar sonrası Adıyaman merkez başta olmak üzere tüm ilçelerden iftara katılan 227 şehit ailesi ve gaziye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından gıda paketi ile Adıyaman Valisi Ramazan Sodan tarafından yine vakıf bütçesinden nakdi yardımda bulunuldu.

Muhabir: Hakan Furkan

Yayıncı: Mehmet Öztaş
Kaynak: AA