Başkan Tuna Berat Kandili’ni Kutladı

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik için eşsiz bir fırsat olduğunu belirterek, Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

4 Temmuz Çarşamba gününü 5 Temmuz Perşembe gününe bağlayan geceye idrak eden Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Tuna, kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik için eşsiz bir fırsat olduğunun altını çizerek, Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.

Tuna, “Yüce Allah'ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Günah, borç ve cezadan kurtulmak gibi anlamlara gelen Berat, Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiretine ulaşmayı ifade etmektedir. Başta Mersinli hemşerilerim olmak üzere bütün İslam aleminin Berat Kandili’ni kutluyor, bu gecenin insanlığın barışına, huzuruna, kardeşliğine ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum” dedi .
Kaynak: İHA