Bursa Valisi, Şehit Aileleri, Gaziler ve Engelilerle İftarda Bir Araya Geldi

Bursa Valisi Şahabettin Harput, BUSKİ Sosyal Tesisleri'nde şehit aileleri, gaziler ve engellilere iftar verdi.

İftar programına şehit yakınları ve aileleri, gaziler ve engelliler katıldı.

İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve İl Jandarma Komutanı Albay Vedat Çolak da programda yer aldı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput iftar sonrası yaptığı konuşmada, Türkiye'de yaşayan herkesin bir vücudun azaları gibi bir ve bütün olduğunu belirterek, ''Bir vücudun herhangi bir yerinde bir yerimiz ağrıdığı zaman hayatımız o gün mahvolur. Eğer biz toplum olarak bir vücut isek her bir vatandaşımızın mutluluğu benim mutluluğum, acısı benim acım olmalı. Eğer bu olmazsa bir yerde sıkıntı vardır'' dedi.

Şehit aileleri ve gazilerle beraber bulunmanın kendisi için bir onur olduğunu ifade eden Harput, şöyle konuştu:

''Şu anda burada şehit ve gazilerimiz bu ülkenin bağımsızlığına bu ülkenin bütünlüğüne bayrağımızın sonsuza kadar dalgalanması için her türlü tehdide karşı canını, kanını fedadan kaçınmadınız. Bize bu onuru yaşattığınız için eşimle beraber size teşekkür ediyorum.''

Harput, konuşmanın sonunda engelli konuklarına hitaben de ''Engelli kardeşlerim, hayatın zorluklarına karşı azimle mücadele ederek ayakta durmaktasınız. Hiç kimsenin engelli olma veya olmama elinde değil, hiç kimsenin de biraz sonra engelli olmama garantisi yoktur. Eğer biz bir vücut isek engelliler de bizim vücudumuzun bir parçasıdır. Ben hepimizin ramazanın kutluyor ve şimdiden bayramınızı kutluyorum'' diye konuştu.

Muhabir: Bursa / Volkan Bayraktar

Yayıncı: İbrahim Uyar
Kaynak: AA