Beylikdüzü Ramazan Kasabası Sahurda Da Açık

“Ramazan Beylikdüzü’nde Yaşanır” sloganıyla yola çıkan Beylikdüzü Belediyesi, hafta sonu düzenlediği sahur programıyla da ilçe halkını buluşturmayı sürdürüyor.

Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan boyunca her gün düzenlediği sabit ve sokak iftarlarının yanı sıra geleneksel hale getirdiği haftalık sahur programıyla da vatandaşları bir araya getiriyor. İlçe halkı, iftardan sonra Ramazan Kasabası’nda düzenlenen etkinliklere katılıyor ve devamında da sahur yemeğine iştirak ederek; bir günü hep birlikte, aynı sofrada geçirmenin tadına varıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un da katıldığı sahur programında şiirler okundu, sohbetler edildi. BAŞKAN UZUN’A TEŞEKKÜR Sahur buluşmalarını değerlendiren Başkan Uzun, Ramazan’ın paylaşma ve bereket ayı olduğunu, Beylikdüzü Belediyesi olarak da bu ayın manevi atmosferinden her manada istifade etmeye çalıştıklarını söyledi.

Katılımcılar, birlikte yenen sahur yemeğinin ardından, uygulamadan ötürü Başkan Uzun’a teşekkür etti.

Sahur programına Başkan Uzun’un yanı sıra AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, bazı birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halkın büyük ilgi gösterdiği sahur programı Ramazan ayı boyunca cumayı cumartesiye bağlayan gecelerde yapılıyor .
Kaynak: İHA