Müsiad’tan Geleneksel İftar Yemeği

MÜSİAD Erzurum Şubesi tarafından Palandöken’de bulunan bir otelde geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

İftar yemeğine Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Mustafa Güvenli, İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Rıza Kılıçhan ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

MÜSİAD Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yaptığı konuşmada, Suriye ve Myanmar'ın batısındaki Arakan bölgesinde yaşanan şiddet olaylarına değindi.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, “Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'da umudumuz ve bütün dualarımız, Suriye ve Arakan'daki mazlumların acılarının son bulması, gönüllerde kardeşlik ikliminin yeşermesidir" dedi.

Ramazan ayının insanın kendisini ve etrafındakileri anlama ayı olduğunu belirten Olpak, "MÜSİAD olarak, bugüne kadar insanların bir araya gelmesine, Ramazan iklimini paylaşmasına, kaynaşmanın artmasına katkı sağladık ve sağlamaya devam edeceğiz. Bazen bir çadırda, bazen bir yurtta veya farklı mekanlarda iftar programları düzenledik. Ramazan, af ve mağfiret, paylaşma ile bütünleşme ayıdır. Aynı zamanda hatalarımızla yüzleşme, kusurlarımızdan arınma, biraz durulma, etrafımızı anlamak, kardeşliğimizi geliştirme ayıdır." diye konuştu.

Kaynak: İHA