Çaycuma Belediyesi Mezarlıkları Temizliyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Ramazan ayında, mezar ziyaretlerinin sıklaşması nedeniyle eski ve yeni mezarlıkta bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

Çaycuma Belediyesi, Ramazan ayında, vatandaşların mezar ziyaretleri için Çay mahallesi Arzum Sitesi yanında bulunan mezarlık ile Pehlivanlar Mahallesinde bulunan eski ve yeni mezarlıkta bakım ve onarım çalışması başlattı. Her yıl düzenli olarak mezarlıkların bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini anlatan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Mezarlıklarımız içindeki kuruyan otlar ve kuruyan ağaç dalları temizlendi. Dikenler ve yabanı otlar kesildi” dedi.

Yaptırdıkları çalışma ile vefat edenlerin huzur içinde mezarlarında yatmalarını ve vatandaşların daha bakımlı ve temiz bir mezarlıkta ziyaretlerini gerçekleştirebilmelerini sağladıklarını dile getiren Başkan Gülşen, “Üç mezarlıkta başlattığımız çalışma sürüyor, kısa süre içinde temizlik çalışmasını tamamlayacağız” dedi.

Çaycuma Belediyesi’nin Mübarek Ramazan ayı içinde mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yaptırması, vatandaşlar tarafından memnunlukla karşılanıyor .
Kaynak: İHA