Küçük Yıldızlılar Mezun Oldu

Yıldız Teknik Üniversitesi Yaz Spor Okulları'ndan mezun olan minik Yıldızlılar, mezuniyet belgelerini sportif ve sahne başarılarıyla göz doldurdukları törenle aldı.

Eğitim döneminin sona ermesinin ardından öğrencilerini mezun eden Yıldız Teknik Üniversitesi, en küçük mezunlarını da verdi. Yıldız Teknik Üniversitesi Yaz Spor Okulu mezunları belgelerini düzenlenen mezuniyet etkinliği ile aldı.

YTÜ akademik ve idari personelinin çocuklarının yanı sıra, üniversite dışından da yoğun katılımla gerçekleşen Yaz Spor Okulu etkinliğine katılan 7-12 yaş grubu öğrencileri, ailelerine önce havuzdaki hünerlerini gösterdiler ardından sahne sanatlarındaki marifetlerini sergilediler.Haftanın 4 günü sabahları yüzme ile başlayan aktivitelerde yüzmeyi öğrenen 100’ü aşkın öğrenci, öğleden sonra eğitime, basketbol, voleybol, oryantring, modern dans, halk oyunları, resim, müzik gibi eğitsel çalışmalarla devam etti ve haftanın bir günü de kültürel gezi ve pikniğe ayrıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Yüksek, yaptığı açıklamada, sportif beceriden sahne performansları ve eğitici faaliyetler konusunda bu kadar kısa sürede böylesine bir başarı elde eden öğrenci ve özellikle eğitmenlerini tebrik ederken, teşekkürlerini sundu .
Kaynak: İHA