'Umut Kavanozu' Önünde Heyecanlı Bekleyiş

Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatlarında geçici işçi olarak çalıştırılmak üzere 65 kişilik kadro için 2 bin 288 kişi başvurdu.

İşçiler, kura çekilirken isimlerinin bulunduğu kavanozu umutlu gözlerle takip etti.

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 65 kişilik mevsimlik işçi kadrosu açıldı. Yılda 5 ay 29 gün çalışılacak olan iş için, il merkezi ve ilçelerden toplam 2 bin 288 kişi başvuruda bulundu. Müracaat sayısı fazla olunca mülakat sınavına girecek olanlar noter huzurunda kurayla belirlendi. Orman İşletme Müdürlüğü yemekhanesinde çekilen kuraya, işçi adayları ve yakınları katıldı.

Polis ekiplerinin hazır bulunduğu kura çekimi sonrasında, 2 bin 288 kişi arasından 65 kişilik kadro için mülakat sınavına girecek 189 asil 184 yedek aday belirlendi.

Kura esnasında işçi adayları heyecanlı anlar yaşadı. İsimlerinin okunmasını heyecan içerisinde bekleyen işçi adaylarından kimileri sevindi, kimileri ise salondan boynu bükük ayrıldı.

Kurada belirlenen 189 asil 184 yedek aday, ağustos ayı içerisinde düzenlenecek olan mülakat sınavına girecek. İşe başlayacak olan 65 kişi, mülakat ve bedensel yeterlilik sınavının ardından belli olacak .
Kaynak: İHA