Futbolcular, Kupalarını Büyükaslan’a Takdim Etti

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Valilik Kupası Futbol Turnuvası’nın bu yılki şampiyonu, Adıyaman Belediyesi takımı oldu.

“Koşabiliyorken Koş” etkinlikleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşların oluşturduğu 22 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada birinci olan belediye takımı, aldığı kupayı Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’a takdim etti. Turnuvada, Adıyaman Belediyesi takımı 1'incilik kupasını kaldırdı. Belediye takımının kadrosunda bulunan belediye çalışanları, almış oldukları birincilik kupasını Başkan Büyükaslan’a vererek başarılarını birlikte kutladılar.

Takım olarak müsabakalar süresince başarılı maçlar çıkarttıklarını belirten takım kaptanı Bilal Elçi, bu başarıyı aldıkları kupa ile perçinlediklerini ve bu mutluluğu Başkan Büyükaslan ile paylaşmak istediklerini söyledi.

Kaptan Elçi, konu hakkında şunları söyledi:

“Valilik Kupası müsabakalarında Adıyaman Belediyesi futbol takımı olarak başarılı bir performans sergiledik. Bu süreçte çok güzel maçlar yaptık. Aynı zamanda, izleyenlerin de büyük beğenisini topladık. Takım olarak, başarılı performansımızı ciddi duruşumuz ve kenetlenmemiz ile koruyunca başarı kaçınılmaz oldu. Valilik Kupası’nı Adıyaman Belediyesi takımı olarak aldık ve kupamızı Sayın Başkanımıza sunarak, başarımızın mutluluğunu başkanımızla birlikte kutladık” dedi.

Turnuvaya katılan kamu kurum ve kuruluşların takımlarına ve sporculara teşekkür eden Belediye Başkanı Necip Büyükaslan; “Güzel müsabakalar oldu. Müsabakaları tertipleyen arkadaşlarımızın hepsine, sporcu arkadaşlarımıza, temsilci arkadaşlarımıza, federasyon temsilcilerimizin hepsine, hakemlerimize teşekkür ediyorum.

Bu tür müsabakalar sporun yaygınlaşmasına, sporun teşvikine neden olmakta ve zararlı alışkanlıklardan gençlerimizi uzak tutmaktadır. İnşallah Ramazan ayından sonra yine bu tür müsabakaları birlikte tertip ederiz. Birinci Belediyemizin personellerinden oluşan takımımız oldu. Turnuvada yer alan personellerimizi tebrik ediyorum.

Final maçını Sağlık Spor ile belediyemizin takımı oynadı. Takımımız bu maçın galibi ve turnuvanın birincisi oldu. Takımımızın oyuncuları kupayı bize takdim ederek, başarılarını beraber kutlamamızı istediler. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. "
Kaynak: İHA