Ahlat Ülkü Ocakları’ndan Coşkulu Açılış

Bitlis’in Ahlat ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Dergisi Temsilciliği’nin açılışı ardından bir konser düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü salonunda düzenlenen konser öncesinde Ahlat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Dergisi Ahlat Temsilciliği Başkanı Fatih Köse, bir açılış konuşması yaptı. Köse, ilçe gençliğinin bundan sonra Ülkü Ocakları sayesinde dini-milli eğitimleri alacağını ve Ahlat’ın tarihine yakışır bir nesil yetiştireceklerini söyledi.

Fatih Köse, milli konulardaki seminerin yanı sıra halk oyunları, ney, ebru, tiyatro, Kur’an-ı Kerim kursları ile okul derslerine yardımcı etütler de düzenleneceğini belirtti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Dergisi Bitlis İl Temsilciliği Başkanı Mesut Arslan, MHP Bitlis İl Başkanı Metin Taşdemir, Bitlis Eski Milletvekili Halil İbrahim Oral ve Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban ise birer konuşma yaptılar. Yeniden açılan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Dergisi Ahlat Temsilciliği’nin ilçeye hayırlı olması temennilerinde bulunan konuşmacılar, Ahlat gençliğinin İslam ahlakı ve faziletiyle yetiştirileceği bir kurum olan Ülkü Ocakları’na çalışmalarından dolayı başarı dilediler.

Konuşmaların ardından, Erhan Çerkezoğlu ve Ali Kınık şarkılarıyla coşan gençler muhteşem bir gece yaşadı. Daha sonra sahneye inerek halay çeken gençler doyasıya eğlendi. Düzenlenen konserden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Ahlatlılar, Ali Kınık ve Erhan Çerkezoğlu ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi .
Kaynak: İHA