Müftüler, Ramazan Ayı Öncesi Pozantı'da Toplandı

Adana'nın ilçe müftüleri Ramazan'da yapılacak din hizmetlerini değerlendirdi.

Pozantı'da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Adana İl Müftüsü Arif Gökçe, toplantının Ramazan öncesi yapılacak faaliyetler hakkında yapıldığını söyledi.

Tüm ilçe müftüleriyle yaklaşan Ramazan'da ilgili alacakları tedbirleri, yapmaları gereken faaliyetleri gözden geçirdiklerini ifade eden Gökce, ''Gayet güzel işbirliği ve dayanışmayla bu hizmetleri yürüteceğiz İnşallah. Ramazan'da yapılacak vaaz ve irşat hizmetlerinde 'Ramazan ve selamlaşma' konusu ağırlıklı olarak ele alınacak'' dedi.

Gökce, Ramazan'ın yaklaşması münasebetiyle tüm camilerde Ramazan ayı için hazırlık yapılmasını, vatandaşa daha iyi hizmet sunmak için tüm personelin canla başla çalışmasını ve bütün camilerde sabah ve ikindi namazlarından önce mukabele okunacağını vurgulayarak, bütün din görevlilerinin Ramazan boyunca vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantıdan sonra Adana il Müftüsü Arif Gökce ve Adana İl Müftü Yardımcısı Mustafa Turan ve Seyhan Müftüsü Halil Uzun'la birlikte emekli müftülerden Mehmet Asım Ünsal'ı evinde ziyaret etti.

Muhabir: Emrah Yorulmaz

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA