Emniyet'ten Şehit ve Gazi Ailelerine Piknik

Emniyet Hanımları Yardımlaşma Derneği (EMHAYAD), Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde gazi, vazife malulü ve şehit aileleri için tanışma ve kaynaşma pikniği düzenledi.

EMHAYAD Genel Başkanı Dr. Arzu Kılıçlar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen pikniğe Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in eşi Nadide Şahin, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'nın eşi Bahar Çatalkaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Abbas Gündüz de katıldı.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, eşiyle birlikte şehit ve gazi ailelerinin masalarını tek tek gezerek sorunlarını dinleyip sohbet etti. Piknikte, çocuklar için de çeşitli animasyon gösterileri düzenlendi.

Genel Başkan Dr. Kılıçlar, şehit ve gazi ailelerinin ve tüm emniyet teşkilatının bir aile olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, tüm etkinliklerini de bu doğrultuda gerçekleştirdiklerini söyledi.

Derneğin özellikle şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına burs vermek gibi faaliyetlerinin de olduğunu ifade eden Kılıçlar, bu yardımlara katkıda bulunmak isteyen vatandaşların EMHAYAD'ın banka hesap numarasına bağışta bulunabileceklerini ifade etti.

Bağışta bulunmak isteyenler için EMHAYAD'ın banka hesap numarası ise şöyle: T.C. Vakıflar Bankası Başkent/Ankara Şubesi TL Hesap Numarası: 00158007286067509 .