Bugiad, Bursa’dan Dünyaya Ticaret Köprüsü Kuruyor

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)’nun her yıl düzenlediği Dünya Ticaret Köprüsü programı kapsamında Türkiye’ye gelen iş adamları, Bursalı meslektaşları ile bir araya geldi.

Bugiad, Bursa’dan Dünyaya Ticaret Köprüsü Kuruyor
TUSKON’un programına katılan Kırgızistan, Sırbistan, Tanzanya, Hindistan, Vietnam ve Rusya’dan gelen iş adamları, ikili iş görüşmelerinde bulunmak üzere Bursa’ya geldi.

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD)'nin davetlisi olarak şehre gelen iş adamları, Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Ardından, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Bursalı iş adamları ile bir araya gelen misafir iş adamları iş görüşmeleri yaptı.BUGİAD organizasyonu ile BUGİAD üyesi iş adamları ile bir araya gelen misafir heyet, ikili iş görüşmelerinde bulundu. 100’ün üzerinde iş adamının katıldığı programda ağırlıklı olarak yapı, mobilya ve ev tekstili sektörlerinde görüşmeler yapıldı.İkili iş görüşmelerinin yapılacağı program öncesinde açılış konuşması yapan BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er, şunları söyledi: “Dünyanın farklı coğrafyalarından Türkiye ve Bursa’ya hoş geldiniz. Dünyada anlaşabilmenin farklı yolları vardır. Bunlardan biri de ticari yollar ve dillerdir. Biz bu dil vasıtası ile işbirliğimizi, ticari potansiyelimizi artırma adına öncelikle TUSKON, ardından Bursa’da bu birliktelikte umuyorum ki çok güzel neticeler elde ederiz.”Başkan Ali Fuat Er, ardından Bursa’ya gelen misafir iş adamları heyet başkanlarına birer plaket hediye etti. Misafir heyetten bazıları ise gördükleri misafirperverlikten dolayı Ali Fuat Er’e teşekkür ederek hediyeler verdi.Açılış konuşmaları ardından, misafir iş adamları heyeti ve BUGİAD üyesi iş adamları ikili iş görüşmeleri yaptı.