Deniz Feneri Derneği'nden Sığınmacılara Yardım

Deniz Feneri Derneği tarafından Isparta'da yaşayan Somalili 250 sığınmacıya giysi yardımı yapıldı.

Deniz Feneri Derneği Ege Bölge Temsilcisi Mehmet Bulgu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hastane Caddesi'ndeki gezici giyim mağazasına davet ettiklerini Isparta'da yaşayan Somalili 250 sığınmacıya elbise yardımı yaptıklarını söyledi.

Sığınmacıların mağazada diledikleri gibi giyindiklerini belirten Bulgu, ''Çok çeşitli sebeplerle hayat standardını bir türlü yükseltemeyen fakir ailelerimize elimizden geldiğince kol kanat germeye, onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz'' dedi.

Gezici giyim mağazasından yaklaşık bin kişinin faydalandığını ifade eden Bulgu, mağazanın bir iki gün içinde Isparta'dan ayrılacağını ve yardıma Balıkesir'de devam edeceğini kaydetti.

Bulgu, yardım çalışmalarında desteklerini esirgemeyen bağışçılara ve gönüllülere sonsuz minnettar olduklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Mehmet Erbek

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA