Yürüme Güçlüğü Çeken Genç, Akülü Arabasına Kavuştu

Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediyesi'ne dilekçe yazarak akülü araba isteğinde bulunan aileyi ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 18 yaşındaki İbrahim Halil Vural’a akülü aracını kendi eliyle teslim etti.

Yürüme Güçlüğü Çeken Genç, Akülü Arabasına Kavuştu
Yapılan yardım ve desteklerde, yerinde inceleme ve yerinde tespit olayına önem veren Başkan Fadıloğlu, belediyeye dilekçe ile ulaşarak akülü araba talebinde bulunan aileye geçtiğimiz günlerde bir ziyaret gerçekleştirmişti. Yürüme güçlüğü çeken İbrahim’i ziyaret eden ve isteği doğrultusunda yerinde tespitler yapan Başkan Fadıloğlu, İbrahim Halil Vural’a akülü araba sözü vermişti. Başkan Fadıloğlu verdiği sözü tutarak, İbrahim’i yanında getirdiği akülü araba ile sevindirdi.

Çocuklarının gözlerindeki mutluluğu fark eden ve iki kat sevinen aile, “Daha önceden kullandığımız bir araba vardı fakat bozulduktan sonra maddi imkansızlıklardan dolayı yaptıramadık. Çocuğumuz yürüme güçlüğü çekiyor. Bu yüzden birçok şeyden mahrum kalıyordu. Bu araba sayesinde hem biz çok mutlu olduk, hem de oğlumuz büyük bir sevinç yaşadı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Aldığı akülü araba sayesinde çok sevinen İbrahim Halil Vural, "Başkanımız birkaç defa ziyaretime gelmişti. Bende akülü araba isteğimi iletmiştim. Başkanımız isteğimi yerine getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öncelikli olarak İbrahim’in eğitimini aksatmaması gerektiğini ifade eden Başkan Fadıloğlu, "Ailemizi ziyaret ederek ihtiyacını tespit ettik. Ardından akülü arabayı kardeşimize verdik. Artık İbrahim sadece istediği yere gidip gelmekle kalmayacak okuluna da giderek eğitimini tamamlayacak. Bizim işimiz ihtiyaç duyulan yerde vatandaşlarımızın yanında olmaktır. Ekibimizle birlikte ihtiyaç duyulan yerde olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA