İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Karahasan, Bölge Müdürü Baştımar'ı Ziyaret Etti

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Anadolu Ajansı Kastamonu Bölge Müdürü Ömer Erim Baştımar'ı ziyaret etti.

Karahasan, ziyarette yaptığı konuşmada, AA'nın Kastamonu'nun gelişimine katkı sağlayacağına inandığını belirterek, kendilerinin de AA'nın çalışmalarında yanlarında olacaklarını ifade etti.

AA'nın insanları olumsuz yönde etkileyecek haberlere yer vermediğini aktaran Karahasan, ''Haber deyince insanların aklına her zaman olumsuz yönde etkileyecek terör, cinayet gibi haberler geliyor. Halbuki ne güzel haberler var. İnsanları olumlu yönde etkileyecek şekilde haberler yapılmalıdır'' dedi

AA Kastamonu Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimar da, AA'nın geçmişe göre çok fazla yol katettiğini aktararak, AA'nın dünya ajansı olma yönünde çalışmalarının olduğunu söyledi.

Baştimar, Kastamonu'yu dünyaya tanıtma gibi bir hedeflerinin olduğunu ifade ederek, yapılan bir haberin 7 dilde yayınlanması gibi olanaklara sahip olduklarını aktardı.

Baştimar'ın, Karahasan'a ''AA Objektiflerinden Kastamonu'da Yaşam'' adlı fotoğraf sergisini gezdirdiği ziyarette, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Makine İşletme Şefi Cebrail Keleş de hazır bulundu.

Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş

Yayıncı: Neşat Ergül
Kaynak: AA