E-5 Kenarında Bomba Araması Sürüyor
E-5 Karayolu Ömür kavşağında bulunan boş bir arazide polisin başlattığı bomba aramaları sürüyor.
Aramanın Kayseri’de gözaltına alınan 2 PKK’lı teröristin itirafları doğrultunda başlatıldığı belirtildi. Edilen bilgiye göre, Kayseri’de dün gözaltına alınan 2 PKK’lı teröristin ifadeleri İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. İstanbul’a gelerek eylem yapmayı planladıkları öğrenilen teröristlerin ifadeleri doğrultusunda sabah saatlerinde E-5 Karayolu Ömür kavşağında bulunan bir meşrubat fabrikasına ait boş arazide arama başlatıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında yürütülen aramalara eğitimli köpekler de katıldı.
Dedektörün işaret ettiği noktaları kazan ekipler, bomba aradı. Devam eden aramalarda şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanmadı .
Kaynak: İHA
Dedektörün işaret ettiği noktaları kazan ekipler, bomba aradı. Devam eden aramalarda şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanmadı .
