Patlamada Hayatını Kaybeden İşçilerden 3'ü Toprağa Verildi

Eskişehir'de Oto Tamirciler Sitesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçilerden 3'ü, son yolculuklarına uğurlandı.

Patlamada hayatını kaybeden Melik Duran'ın (25) cenazesi toprağa verilmek üzere Tokat'a gönderilirken, Ahmet Uysal (23), İsmail Tünel (22) ve Umut Küçükarabacı'nın (22) cenazeleri Eskişehir'de toprağa verildi.

Uysal ile Tünel'in cenazeleri, Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan Kırım Camisi'nde ikindi vakti gerçekleştirilen cenaze töreninden sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze törenine, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Oğuzhan Özen, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Tepebaşı AK Parti İçe Başkanı Vahap Ata, Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Bilal Temen ve Uysal ve Tünel'in yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Patlama da evladını kaybeden acılı anne, "İsmail de, Ahmet de benim çocuklarımdı. Bu acıya nasıl dayanırım. Sorumlular cezasını bulsun" diyerek gözyaşları döktü.

Aynı patlamada hayatını kaybeden Umut Küçükarabacı'nın cenazesi ise, Sütlüce Mahallesi'nde bulunan Hacı Yunus Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta defnedildi .
Kaynak: İHA