Kılıçdaroğlu: Birbirimizi Sevelim, Kimseyi Ötekileştirmemek Gerekir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Birbirimizi sevelim, kimseyi ötekileştirmemek gerekir.

Ne kılık kıyafetinden ötürü ne kimliğinden ötürü. Yeni bir siyaset anlayışı, sevgiye, hoşgörüye dayanan bir siyaset anlayışı lazım." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9. Ayaş Dut Festivali’ne katıldı.

Halkla selamlaşan Kılıçdaroğlu, bir çocuğu kucağına alarak beraber dut yedi. Kılıçdaroğlu, festivaldeki konuşmasına, CHP Gençlik Kongresi ve Başbakan ile yaptığı görüşme nedeniyle geç kalmasından ötürü halktan özür dileyerek başladı.

Kılıçdaroğlu, Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç’ı yaptığı çalışmalardan ötürü tebrik etti.Kemal Kılıçdaroğlu, şunları ifade etti: "Birbirimizi sevelim, kimseyi ötekileştirmemek gerekir. Ne kılık kıyafetinden ötürü ne kimliğinden ötürü. İnsan insansa, Allah’ın yarattığı en değerli varlıksa, bizim başımızın üzerinde yeri vardır demeliyiz. Yeni bir siyaset anlayışı, sevgiye, hoşgörüye dayanan bir siyaset anlayışı. Kızgınlığa değil, sevgiye ve hoşgörüye ihtiyaç duyan bir siyaset anlayışı. Sevgi ve hoşgörü üzerinde şekillenen bir siyaset anlayışına ihtiyaç var. Biz bunu yapmaya kararlıyız. Bir gün yapacağız, halkla beraber yapacağız.” Kılıçdaroğlu, daha sonra Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç’ın evinde yemek yedikten sonra ilçeden ayrıldı.