Mekteplioğlu; “Chp’li Meclis Üyeleri Sadece Laf Üretiyor”

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, “Son günlerde CHP’li İl Genel Meclisi üyeleri kamuoyunu yanlış bilgilendirme yolunu seçmiştir.

Manavgat Kapalı Spor Salonu'nun kararı 2004-2009 dönemi İl Genel Meclisi tarafından alınırken, yapacaklarını söyledikleri asfaltta KÖYDES ve Manavgat köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Sahildeki Su Sporları kaynaklarından elde ettiği gelirle yapılacaktır” dedi.

Son günlerde CHP’li İl Genel Meclisi üyelerinin kamuoyunu yanlış bilgilendirmeleri sonucu kamuoyuna doğru bilgilendirme ihtiyacı hissettikleri belirten AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu “Manavgat Kapalı Spor Salonu 2004-2009 dönemi İl Genel Meclisince (2009 yatırım programına girmek üzere) kararı alınmıştır. Dolayısıyla şu ankimMeclis üyelerinin programa almada dahili yoktur. CHP’li Meclis Üyeleri '33 kilometre asfalt yapacağız' diye açıklama yapmışlar. Doğrusu 33 kilometre değil 60 kilometredir. Ve Özel İdare bütçesinden değil Başbakanımızın köylere hayat vermek için kurduğu KÖYDES kaynaklarından sağlanacaktır. CHP’li meclis üyelerinin 1.650.000 TL.’yi asfalt için ayırdık sözlerinin doğrusu da, bu miktar 1.650.000 TL. değil kesintilerden sonra kalan para 1.390.000 TL.’dir ve KÖYDES tarafından yapılacaktır. Bu paranın yaklaşık 410.000 TL.’si içme suyu için ayrılmıştır. Gene kalan 980.000 TL. ile

MANAVGAT KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNİN (Sahildeki Su Sporları kaynaklarından elde edilen katkı ile) köy yollarımızın 60 km.’si asfaltlanacaktır. Bunun kararı Manavgat Kaymakamlığında İl Özel İdare Genel Sekreteri, Daire Başkanı ve Yol Şubesi ile karara bağlanmıştır" dedi.

Asfaltlanacak köy yolları ile ilgili olarak da bilgi veren Mekteplioğlu, "Odaönü, Boztepe, Karakaya bağlantı yolu,Çavuş Köyü, Halitağalar, Çamlıtepe grup yolu,Aksaz, Seydiler arası grup yolu,Değirmenli, Güzelyalı Köyü bağlantı yolları,Hacıobası Köy içi yolları,Aşağıışıklar Köyü giriş yolu, Denizkent Köy yolu, Karabük Köy içi, Evrenleryavşı, Y.ışıklar bağlantı yolu,Gebece( mahrumçalı), Tepeköy arası onarımı, Sevinç Köyü köy içi,Çardak, Sağırin arası, Çakış Köy içi,Beşkonak bölgesi grup yolları,Hacıali, Cevizler arası bağlantı yolu, Evrenleryavşı, Şişeler arası bağlantı yolu,Demirciler Köyü Bahçelievler Mahallesi yolu asfaltlanacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA