Kangal Tarım Müdürlüğü’ne Mustafa Kemal Doğan Atandı

Mevcut müdürün tayin olmasının ardından Kangal İlçe Tarım Müdürlüğü’ne Ziraat Mühendisi Mustafa Kemal Doğan atandı.

Müdür Murat Kardaş’ın tayin olmasının ardından kısa bir süreliğine kurum veterinerlerinden İhsan Kılıçkaya’nın vekalet ettiği Kangal İlçe Tarım Müdürlüğü’ne Ziraat Mühendisi Mustafa Kemal Doğan atandı. Doğan’ın atanmasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başta muhtarlar olmak üzere çok sayıda çiftçi ve köylü, hayırlı olsun ziyaretlerinde, yapılan görevlendirmeden duymuş oldukları memnuniyeti ifade etti.

Verilen görevi layıkıyla yapmanın gayreti içinde olacağını belirten İlçe Tarım Müdürü Mustafa Kemal Doğan, ilk etapta 95 köyde yapılan mera çalışmasından bahsetti. Yapılan süne çalışması hakkında da bilgi veren Doğan, şuan itibariyle yapılan taramalarda her hangi bir süne tehlikesinin olmadığını kaydetti.

Kurum olarak yoğun bir çalışmanın içinde olduklarını ifade eden Mustafa Kemal Doğan, hizmet standardını yükseltmek için ekip ruhu içinde gayretli bir çalışmanın içinde olduklarını da ifade etti.

49 yaşında 4 çocuk babası İlçe Tarım Müdürü Mustafa Kemal Doğan, Atatürk Üniversitesi Ziraat Mühendisliği mezunu olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA