Esra Erol'un övülmesine tahammül edemedi

İzdivaç programlarıyla ünlenen Atilla Irgata, konuk olduğu Beyaz Manşet programında, sunucu Ayşe Aral ile Esra Erol kavgasına tutuştu.

İzdivaç programlarıyla ünlenen Atilla Irgata, konuk olduğu Beyaz Manşet programında, sunucu Ayşe Aral ile Esra Erol kavgasına tutuştu. Irgata, Aral'ın Esra Erol'u övmesine tahammül edemeyince olanlar oldu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ayşe Aral 'ın sunduğu Beyaz Manşet programına izdivaç programlarıyla ünlenen Atilla Irgata konuk oldu. Porgramda Ayşe Aral'ın Esra Erol'u övmesi üzerine bozulan Atilla Irgata, Aral'a, 'Esra bizden farklı bir şey yapmıyor ' diye çıkıştı.

Esra Erol 'un programını çok ciddiye aldığını, kafasına bir şey takıldığı zaman bunu eşiyle paylaştığını ve eşinin de programda yardımcı olduğunu söyleyen Aral'a Irgata, 'Benim bu sözden anladığım Esra çok başarılı, siz başarısızsınız ' dedi.

'Bunu nerden anladın. Sizler zaten başarılısınız ' diyen Aral, Irgata'ya Esra Erol 'u neden ayrı tuttuğunu bir türlü anlatamadı. Zor anlar yaşayan Ayşe Aral'a diğer konukları yardımcı oldu.

Hala anlayamayan Irgata'ya Ayşe Aral, 'Esra sadece sunuculuk yapmıyor orada, işin içine dahil oluyor ' açıklamasında bulundu.

'ESRA'YA GICIKLIĞIN MI VAR?
'

Esra Erol'un yaptığı şeye önce 'farklı ' diyen Irgata'nın ardından 'Esra bizden farklı bir şey yapmıyor ' demesi Aral'ı şaşırttı.

Ayşe Aral, Atilla Irgata'ya 'Kıskanıyorsun Esra'yı ' dedi.

Bunun üzerine, 'Niye kıskanayım ' karşılığını veren Irgata, 'O sunucu, kıskanılacak bir durum yok. Nereden nereye gelmiş biri Esra. Nereden geldiğini unutmamalı, gideceği yeri de görmeli. Göremiyorsa da ona göre konuşmalı ' şeklinde konuştu.

Ayşe Aral buna karşılık, 'Atilla senin Esra'ya bir gıcıklığın mı var ' diye sordu.

'ESRA EROL BİZDEN FARKLI BİR ŞEY YAPMIYOR '


'Hayır ben tanışmadım bile kendisiyle ' yanıtını veren Irgata, 'Aksine çok beğeniyorum, çok akıcı programı. Bizden farklı ne yapmış diye bakıyorum arada. Biz daha fazlasını yapmışız. Bizden farklı bir şey yapmıyor. Sadece stüdyosunun dekoru değişik, orkestrası değişik ' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE