Asfalt Çalışmalarına Yerinde İnceleme

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Yağcılar Mahallesi’nde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Yağcılar Mahallesi 1337’nolu sokakta asfalt çalışmalarını gezen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, mahalle halkının da istek ve sorunlarını dinledi.Başkan Dişli, “Atılan asfaltta ekiplerimiz su basma seviyesini de dikkate alarak çalışma yapmaktadırlar.Su basma seviyesi yol kotunun altında kalmaması için ortalama 10 cm civarında var olan asfalt kaldırılarak tekrardan asfalt çalışması yapılacak.Böylelikle mahalle halkımız da yağmurlarda su basma olayı ile karşı karşıya kalmayacak” dedi.

Mahalle halkını çalışmalardan rahatsız olmaması için önceden broşür dağıtılarak bilgilendirdiklerini belirten Fen İşleri Müdürü Fatih Doğan, “Böylelikle evlerin önünde bulunan çalışmalara engel olabilecek durumun ortadan kalkması için mahalle halkı da önceden önlemini alıyor” dedi.

Adapazarı Belediyesi Bu yaz döneminde 80 bin ton asfalt atmayı hedefliyor. Yağcılar Mahallesi’nden başlayarak devam eden asfalt çalışmalarının birinci etabında Güneşler ve Tuzla Mahalleleri yer alıyor. Çalışmaların ikinci etabı da Şeker Mahallesi’nden başlayacak .
Kaynak: İHA