Evcilmen’den Huzurevi’ne Babalar Günü Ziyareti

Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, huzurevinde düzenlenen tavla turnuvasının ödüllerini de verdi.

Muratpaşa Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Babalar Günü için hazırlanan programda da yaşlıları yalnız bırakmadı. Huzurevi sakinlerinin mutluluğu ve huzuru için büyük özen gösterildiğini belirten Başkan Evcilmen, “Huzurevimizde, uzman ekibimizle yaşlılarımızın sağlık, yemek, barınma gibi her türlü fiziki gereksinimlerini karşılıyoruz. Kurslar, geziler ve özel gün kutlamaları gibi aktivitelerle de sosyal hayata katılımlarını sağlıyoruz” dedi.

Huzurevi sakinlerinin Babalar Günü’nü kutlayan Başkan Süleyman Evcilmen, çeşitli hediyeler de verdi. Huzurevi sakinleri arasında düzenlenen Tavla Turnuvası’nın finali de, Babalar Günü için hazırlanan programda yapıldı. Turnuva’da üçüncü olan Ahmet Şahabettin Bozbeyoğlu, ikinci Turgut Balkaş ve turnuva birincisi Mehmet Emin Büyüktatlı ödüllerini Süleyman Evcilmen’den aldı .
Kaynak: İHA