CHP’den Gaziantep Ticaret Odası'na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ ile yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

CHP’den Gaziantep Ticaret Odası'na Ziyaret
GTO’nun güzide bir kuruluş olduğunu ifade eden Mehmet Gökdağ, “CHP olarak Gaziantep’in daha iyi bir kent olması ve daha yaşanılır bir hale gelmesi için kentteki tüm sivil toplum örgütleriyle, demokratik kitle örgütleriyle sıkı işbirliği yapılması gayreti içinde olduklarını söyledi.

Bu düşünceyle Gaziantep’in güzide kurumlarından olan GTO’yu ziyaret ettiklerini anlatan Gökdağ, şöyle konuştu: "Burada Gaziantep’in sorunlarını ve ticaret alanlarındaki sorunları görüşeceğiz. Bundan sonraki süreçte bunu sık sık yapacağız. Çünkü, biz kolektif yönetme anlayışına sahip bir partiyiz. Gaziantep ile ilgili görüş ve düşüncelerimizi açıklarken, odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla da iç içe olacağız. Bu görüşmelerimiz devam edecektir. Gaziantep’in daha yaşanılır bir kent olması ve insanlar ile esnafın daha huzurlu yarınından emin insan yapısı oluşturmak için hep birlikte el ele vereceğiz.” Ticaret Odası'nın her alanda çalışma yaptığını dile getiren Mehmet Şeker ise, “GTO, Türkiye’nin siyasetine, kültürüne, dış siyasetine bile yön veren bir kuruluş oldukları için fikirleri bizim için çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Mehmet Aslan da, “Demokrasinin olmazsa olmaz koşulları iktidar ve muhalefettir. Dolayısıyla biz GTO ve meslek kuruluşu olarak hem şehrimizin hem ülkemizin hem de bölgemizin sorunlarıyla ilgili son derece duyarlıyız. Sadece ekonomik anlamda değil, siyasi, sosyal ve kültürel konularda da ülkemizin ve şehrin problemleriyle ilgili çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bu bağlamda hem milletvekilimiz hem de CHP’nin yeni yönetimiyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız. Şehrin sorunlarıyla ilgili bildiklerimizi kendilerine anlatacağız. Bu tür ziyaretler kurumumuz açısından da son derece önemlidir” dedi.

Konuşmaların ardından basına kapalı devam eden toplantıda Gaziantep'in sorunları masaya yatırıldı .
Kaynak: İHA