Karaman Emniyet Müdürlüğü'nde Huzur Toplantısı

Karaman Emniyet Müdürlüğü mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle huzur toplantısı düzenledi.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman Polisevi bahçesinde düzenlenen toplantıda, bir evde huzur yoksa, o evde yenenin bal da olsa bir tadı olmayacağını söyledi.

Şehri de bir aile gibi kabul etmek gerektiğinin altını çizen Kahraman, ''Hepimiz bir şekilde Karaman'ın ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Ama eğer bu şehirde huzur olmasaydı bunun da bir anlamı olmayacaktı. Çünkü biz, maddi değerlerden çok gönül iklimine değer veren bir milletiz. Bu aslında bizim insanımızın sahip olduğu en büyük, en anlamlı değer. Yani en büyük zenginlimiz, birliğimiz ve dirliğimizdir'' dedi.

İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ise Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan mahalle polisliği projesi çerçevesinde, Karaman'da da her mahallede sorumlu bir polisin olduğunu bildirdi.

Polisin, vatandaşların huzur ve güvenliği için olduğunu anlatan Sönmez, ''Geçen yılki toplantıda bize ilettiğiniz sorunları çözmeye çalıştık. Bu gün de notlar tutucağız'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Kahraman ile kurum amirleri, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların asayiş olaylarına ilişkin şikayet ve isteklerini cevaplandırdı.

Muhabir : Mehmet Çetin

Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
Kaynak: AA