Ak Parti Merkez İlçe Yönetimi, Mesob Başkanı Geriter'le Buluştu

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter ile bir araya geldi.

Ak Parti Merkez İlçe Yönetimi, Mesob Başkanı Geriter'le Buluştu
Ufuk Plaza'da gerçekleştirilen yemekli toplantıya AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Tonguç, Selman Keresteci, Akif Özer ve Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener de katıldı.

Merkez ilçe kongre sürecinden bu yana sivil toplum kuruşları, Manisa’nın önde gelen isimleri, odalar ve sendikaların başkan ve yöneticileriyle bir araya geldiklerini belirten AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli “Bu buluşmamızı da Manisa Esnaf Odaları Birliği başkanımız ve saygı değer büyüğümüz Hasan Geriter ağabeyimizle gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz görüşmelerde notlarımızı alıp bu notları rapor haline getiriyoruz. Başkanımız Hasan Geriter ile de dünü, bugünü ve yarını konuşacağız. Kendisinin deneyimlerinden istifade edeceğiz. Bizlere söyleyeceği önemli sözlerin olduğuna inanıyoruz ve bu sözleri teşkilatımız olarak önemsiyoruz” dedi.

MESOB Başkanı Hasan Geriter ise konuşmasında sadece sorunları değil yapılanları ve yapılamayanları konuşmak için AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve yürütme kurulu üyeleri ile bir araya geldiğini ifade ederek, “Başkanımız ve yönetim kurulunda ki arkadaşları lütfetmişler ve bizi bu yemekli toplantıya davet etmişler. Biz de bu davete icabet ettik. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA