Kartepe'den Ordu'ya Giyim Yardımı

Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Gönül Mağazası’nda Ordu Korgan İlçesi Çayırkent Belediyesi’ndeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak amacıyla toplanan giyim eşyalarından gönderildi.

Kartepe'den Ordu'ya Giyim Yardımı
Kartepe Uzunçiftlik Kaymakamlık karşısındaki prefabrikte konuşlanan Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Gönülbağı Mağazası, ihtiyaç sahibi insanların yüzünü güldürmeye, içlerini ısıtmaya devam ediyor. Mağaza bünyesinde toplanan giyim eşyalarından bir bölümü de Ordu Korgan İlçesi Çayırkent Belediyesi’nde yaşayan ihtiyaç sahipleri ile buluşturuldu.

Mağazada düzenlenen giyim yardımlarının tesliminde Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, Kartepe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Abacıoğlu Bilici ve Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurdane Erişti hazır bulundu.

Yardım kolilerini alan Ordu Korgan İlçesi Çayırkent Belediye Başkanı Muzaffer Çakmak, “Kartepe Belediye Başkanımız Şükrü Karabalık, başta ilçesinde yaşayan hemşehrilerimize sağladığı imkan ve destekler yanı sıra verdiği hizmetlerle hepimizin gönlünde taht kurdu. Hafta sonu piknik organizasyonunda Gönül Bağı Mağazası’ndan bahseden başkandan beldemizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere giyim malzemesi yardımı ile ilgili talebimizi de olumlu karşılayan Başkan Karabalık’a belde halkım adına teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA