Çimder'den Marmaracık Belediye Başkanına Teşekkür Plaketi

Çorlu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇİMDER) Başkanı Feramus Uygur bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut'u makamında ziyaret ederek dernek adına teşekkür plaketi takdim etti.

Çimder'den Marmaracık Belediye Başkanına Teşekkür Plaketi
Büyük işler küçük adımlarla başlar düsturuyla yola çıktıklarını belirten ÇİMDER Başkanı Feramus Uygur: “Henüz genç bir dernek olmamıza rağmen köklü bir geleneği temsil etmenin gururu ve bilinciyle hareket ederek, İmam Hatip Lisesinde okuyan ve mezun olmuş tüm dostlarımıza nasıl faydalı olabiliriz diye düşünüp bu bağlamda çalışmalar yapmaktayız. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz pilav günümüz ve mezun buluşmamızı büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Davetimize icabet eden başta Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Ziyaeddin Akbulut olmak üzere siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, okulumuzun güzide kadrolarına ve öğrencilerine, tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederiz. İmam Hatip sevdasına, davasına ne kadar katkı sağlayabiliriz bunun derdindeyiz” dedi.

Uygur: “Bu seneki pilav günümüze sponsor olarak bu güzel organizasyonu gerçekleştirmemize vesile olan Marmaracık Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Bulut'a ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisine derneğimizin adına bir teşekkür plaketi armağan ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA