Toroslu Öğrenciler, Liselerarası Tiyatro Şenliği'nde Ödülleri Topladı

Toros Eğitim Kurumları bünyesinde Toros Akdeniz Anadolu-Fen Lisesi, 19. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde ‘Bir Adam Yaratmak’ oyunu ile büyük beğeni kazanarak ödülleri topladı.

Toroslu öğrenciler Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 19. su düzenlenen Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği’ ne Toros Akdeniz Anadolu-Fen Lisesi Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Bir Adam Yaratmak’ adlı oyunu ile katıldı.

Öğrenciler Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde en iyi yardımcı erkek oyuncu, özel oyunculuk, oyunculuk, övgüye değer oyun, dekor ve müzik dallarında ödül aldı. Türkiye’nin dört bir yanından 29 lisenin katıldığı şenliğin ödül töreni gerçekleşti. 108 başvuru içinden titizlikle seçilen oyunların yarıştığı şenlikte ‘Osman’ rolü ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü Heybetullah Kızılboğa aldı. Dilara Makali, Alperen Koz, Sümeyye Yüksel, Enes Semih Bozkurt oyunculuk ödülleri alırken, Doğuhan Berk Ergüney ve Selvet Kesmen özel oyunculuk ödülüne layık görüldü.

Tüm ekip olarak ise müzik, dekor ve övgüye değer oyun ödülleri, provalarda saatlerce çalışan öğrencileri sevindirdi .