Düzce Valisi Şahin, Okul İnşaatlarını İnceledi

Düzce Valisi Vasip Şahin, ek derslik yapılan okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Vali Şahin, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ile yapımı devam eden okul inşatlarına incelemede yaptı. 5 derslikli Azmimilli Anaokulu´inşaatını inceleyen Şahin, yetkililerden bilgi aldı.

Şahin, daha sonra temel atma töreni ile inşaatına başlanacak olan 24 derslikli Endüstri Meslek Lisesi ek dersliğine ön incelemede bulundu.

Yetkililerden bilgi alan Şahin, ''Düzce'de de iyi inşaat yapılamıyorsa Türkiye'nin hiçbir yerinde yapılamaz. Düzce için ürettiğiniz mazeretin tamamı ya da daha fazlası başka yerler için daha çok geçerli. Proje neyse o olsun mantığına sığınmayacağız. Proje de biri eksik yapmış olabilir ama biz görevimizi eksik yapmayacağız. Orayı da tamamlayıp geçeceğiz'' dedi.

Amaçlarının Düzce'ye modern mekanlar kazandırmak olduğunu ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

''Amacımız burada daha rahat, daha modern mekanlar oluşturmak. Devletimiz bu anlamda önemli katkılarda bulunuyor. Bu imkanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımız her zaman denetimlerde bulunuyor. Bizim de arada bu şekilde incelemelerde bulunmamız gerekiyor. Şuanda devam eden 4 inşaatımız var, ödenek bulduğumuz takdirde yeni binalara başlama durumumuz da var.''

Kaynak: AA