Balya Zübeyde Hanım Da Mezuniyet Coskusu

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Zübeyde Hanım Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’nda 8. sınıf öğrencilerinin Müdür Yardımcısı Çiğdem Ovalı ve Türkçe Öğretmeni Mehmet Akif Canbay önderliğinde düzenledikleri mezuniyet töreninde kepler havada uçtu.

Balya Zübeyde Hanım Da Mezuniyet Coskusu
İlköğretimden mezun olmanın mutluluğunu doyasıya yaşayan 73 öğrenci, velilerinin de katıldığı törende büyük coşku yaşarken, kendilerini orta öğretime hazırlayan öğretmenlerinin ellerini öpmeyi ihmal etmediler. Balya Zübeyde Hanım Yatıl Bölge İlköğretim Okulu Bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde bir konuşma yapan okul birincisi Derya Ata, mezun oldukları okulu en iyi şekilde temsil edeceklerini ve bu günleri asla unutmayacaklarını belirtti.

Kendilerini yetiştiren, uzun nöbetlerde, hastalıklarında, kederli ve mutlu günlerinde kendilerinin hiç yalnız bırakmayan öğretmenlerinin haklarını ödeyemeyeceklerini belirten Ata, mezun olan 73 öğrenci adına yaptığı konuşmada kendilerine her konuda destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Balbal ve Balya Kaymakamı Bekir Abacı’ya teşekkür etmeyi unutmadı. Okul Müdürü Hüseyin Özkan da törene katılanlara teşekkür ederken, mezun olan gençlerin yollarının açık olmasını diledi .
Kaynak: İHA